Vanaf de eerste lancering in december 2014 hebben we onophoudelijk aan de performance van ons webbased grondexploitatiepakket Sumsonite gesleuteld. Grote hulp hierbij was een continue stroom van feedback van onze gebruikers van het eerste uur waaronder van de Neprom waar Sumsonite gebruikt wordt voor doorrekening van de casus van de leergang projectontwikkeling.

In 2014 was het belangrijkste punt waarop Sumsonite ten opzichte van de andere beschikbare pakketten onderscheidend was: snelheid, overzichtelijke schermen en samenwerken. Nu, in 2018 is dat nog steeds zo en is Sumsonite verder gegroeid met een enorme verbetering van het gebruiksgemak. Opslaan en ophalen van projecten gaat razendsnel en Sumsonite werkt in alle browsers. Daarbij kan je integraal een grond- en vastgoedexploitatie doorrekenen en is Sumsonite voorzien van een tool voor snelle haalbaarheids- en gevoeligheidsanalyses.

Maar de allerbelangrijkste aanpassing is wel dat de nieuwe Sumsonite gebruik maakt van een krachtige visualisatietool.

Met onze nieuwe visualisatiemogelijkheden ben je in staat om de resultaten van je grond- en vastgoedexploitaties en gevoeligheids- en haalbaarheidsanalyses te presenteren in overtuigende interactieve dashboards en prachtige visualisaties. Door je ‘metrics’ op deze manier te presenteren geef je helder inzicht in de uitgangspunten van je project waardoor je beslissingen meer effect hebben en een hoger rendement. Dashboards maken duidelijk welke bijdrage de projecten leveren aan het halen van je strategische doelen. Een ander enorm voordeel van onze visualisatietool is flexibiliteit. De dashboards en visualisaties zijn geheel naar eigen behoefte in te richten. Wil je morgen op andere getallen sturen, dan pas je je dashboard razendsnel weer aan.

Sumsonite is volledig webbased en voldoet aan de strenge eisen die de Nederlandse Bank stelt aan financiële cloudsoftware. Onze klanten zijn onder andere BNG-Gebiedsontwikkeling, NEPROM, SITE, Gebiedsmanagers.