“Door de razendsnelle ontwikkelingen in technologie als kunstmatige intelligentie (AI) en voortgaande globalisering verandert wereldwijd de manier waarop we werken en waar we werken compleet” schrijft Caroline de Gruyter in het artikel ‘Middenklasse krijgt in deze economische revolutie de tikken’ naar aanleiding van een interview met hoogleraar internationale economie Richard Baldwin (zie artikel).

De manier waarop we werken en waar we werken verandert compleet. Niet alleen verschuiven bepaalde diensten naar de andere kant van de wereld, zoals call-centers en productiebedrijven, maar ook wordt een groot deel van de arbeid overgenomen door intelligente computerprogramma’s. In toenemende mate zijn algoritmes en snelle computers in staat om complexe berekeningen en beslissingen uit te voeren.

Onze online tool Sumsonite maakt hier op lokaal niveau gebruik van. Sumsonite biedt de flexibiliteit aan alle deelnemende partijen om overal en wanneer men maar wil, inzicht te hebben in de projectfinanciën. We zien nu niet direct gebeuren dat je je project met Sumsonite door een slimme civiel technicus of financieel adviseur in India laat bewaken. Het kan natuurlijk wel, maar wij doen dit ook heel graag met onze junior- of senioradviseurs op afstand voor je.

Het voordeel voor jou is dat de bewaking en eerste opzet van je gebiedsexploitatie snel en goedkoop voor je wordt gedaan zodat je je eigen tijd weer aan andere werkzaamheden kan besteden.

Sumsonite maakt ook gebruik van slimme dashboards waarmee je aan de hand van de data-analyse en -visualisatiesoftware tot nieuwe inzichten kan komen en verbanden kan leggen die eerder niet mogelijk waren. De software waarvan Sumsonite hiervoor gebruik maakt is een wereldstandaard waarmee professionals over de hele wereld werken. Je data is veilig vergrendeld en alleen toegankelijk voor degenen die daar toestemming voor hebben.

Het tijdperk van het heen en weer versturen van bestanden is voorbij. Alle gebruikers zijn 24/7 up-to-date over de laatste veranderingen in het project. Hierdoor zijn snel resultaten te bereiken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Interesse in een demo… bel ons!