Fantastisch nieuws: Firefox voor iPad en iPhone!

Sumsonite is een gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool waarmee je in drie stappen het financieel resultaat van je project in beeld hebt. Je kan je als planeconoom weer met de inhoud van je projectadvies bezighouden. Vanaf volgende maand kan je Sumsonite al gaan gebruiken.
Sumsonite is ontwikkeld voor Internet Explorer en Firefox waarmee je op zowel Windows als Apple desktops en laptops goed uit de voeten kan. Voor Android tablets werkt Sumsonite met het gratis te downloaden Firefox for Android. Voor de iPad echter, was tot op heden geen geschikte browser van de Appstore te downloaden. Tot nu! Met deze speciale versie van Firefox voor Apple’s iOS is Sumsonite nu ook beschikbaar op iPad! Wanneer deze speciale Apple Firefox in de Appstore komt is nog niet bekend maar zodra die er is kan je dus ook met de iPad onder de arm voor overleg naar de Star Bucks, de bouwkeet of het snelle overleg in de wandelgangen.