Sinds enige tijd bestond bij ons de behoefte om gebruikers feedback op een meer gestructureerde manier te verzamelen en hiermee Sumsonite continue aan te blijven passen aan de wensen van onze gebruikers.

Er zijn verschillende tools waarmee dit snel en gemakkelijk kan maar deze laten qua gebruiksvriendelijkheid en vormgeving veel punten liggen. Nee, we wilden juist een vragenlijst die je als gebruiker gewoon wílt invullen! Zo kwamen we geheel binnen de filosofie van Sumcity –gemakkelijk in gebruik, waar ter wereld en wanneer je maar wilt – uit op een geheel nieuwe dienst; Typeform.

Met Typeform bouw je snel responsieve formulieren en enquêtes van hoge kwaliteit waarbij je als gebruiker gewoon nieuwsgierig bent naar de volgende vraag. De formulierbouwer is super eenvoudig te gebruiken en heeft een ton aan coole functies, zelf in het gratis account.

Nu ontvangt de gebruiker na afloop van elke abonnementsperiode een bericht van ons met de mogelijkheid het abonnement te verlengen of te upgraden. Daarbij wordt een link meegestuurd naar een Typeform-vragenformulier. In vijf minuten tijd verzamelen we daarmee nuttige feedback.

Nu de goede ideeën van onze gebruikers afwachten 🙂

Klik hier voor ons nieuwe feedback formulier: https://sumsonite.typeform.com/to/Km3Ja2

 

Groeten van het Sumsonite-team!