BNG gebiedsontwikkeling heeft bij de aantrekkende woningmarkt en de doorrekening daarbij van haar projectenportefeuille, behoefte aan veilige en betrouwbare rekensoftware waarmee de projecten snel op haalbaarheid, risico’s en gevoeligheden doorgerekend kunnen worden. Uit het brede aanbod van rekenpakketten heeft BNG-GO gekozen voor Sumsonite.

De belangrijkste overweging van de bank bij de keuze voor Sumsonite is het snel kunnen doorrekenen van projecten en de krachtige dashboards en visualisatiemogelijkheden waarmee haalbaarheid en voortgang van de projecten op overtuigende wijze aan haar partners gepresenteerd kunnen worden.

Sumsonite is getest en goed gekeurd door de Bank Nederlandse Gemeente (BNG) en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van de Nederlandse Bank. De data wordt versleuteld en op Nederlandse servers opgeslagen. Inloggen vindt plaats via twee-factor authenticatie en werkt op beveiligde servers.

BNG Gebiedsontwikkeling is opgericht in 1997 als 100% dochter van BNG Bank en helpt als onafhankelijke deskundige middels risicodragende inzet, gemeenten met het realiseren van hun ruimtelijke plannen. Naast een ruime ervaring en deskundige ondersteuning van BNG Gebiedsontwikkeling, financiert BNG Bank projecten tegen zeer gunstige voorwaarden.

Sumsonite is een webbased grondexploitatiemodel ontwikkeld door Sumcity Advisory. Het is zeer geschikt voor het maken en beheren van betrouwbare en transparante grondexploitatieberekeningen. Sumsonite onderscheidt zich doordat het snel, gebruikersvriendelijk en transparant is. Met de flexibele dashboards en visualisaties zijn alle mogelijke consolidaties van projecten mogelijk en zijn de grafische rapportagemogelijkheden oneindig. In tegenstelling tot veel andere modellen is Sumsonite eenvoudig geheel op de wensen van de gebruiker aan te passen.

Ook geïnteresseerd? Neem contact op met Pascal Sijstermans (06-46003062) of stuur een mail naar info@sumsonite.nl of kijk op www.sumsonite.nl.