Hallo. Ik ben net gemaakt. Daar is ongeveer 3 jaar over gedaan! Ik ben bedacht door planeconomen met een lang trackrecord op het vakgebied van de planeconomie bij adviesbureau’s, projectontwikkelaars, corporaties en gemeenten. De ervaring is dat de gemiddelde planeconoom prijs stelt op het eigen Excelmodel. Maar uit oogpunt van professionaliteit is communiceren met losse spreadsheets naar je opdrachtgevers eigenlijk not done. Zo’n grote spreadsheet is eigenlijk vaak alleen leesbaar voor de maker er van. Om dit op te lossen is een aantal grote bureau’s zoals Grontmij, DHV en Reasult in dit gat in de markt gedoken. Het resultaat daarvan zijn de alleskunnende blackboxmodellen waarin je aan de ene kant gegevens invoert en aan de andere kant resultaat ontvangt. Wil je alles uit deze pakketten halen dan moet je daar een opleiding voor hebben gehad met jaarlijkse bijspijkercursussen en op-de-heidagen, gebruikersdagen en nog meer van die dagen. Dat moet anders kunnen! Het uitgangspunt was het eens anders aan te pakken. Het resultaat is gebruiksvriendelijke en eenvoudige tool waarmee je in drie stappen een grexresultaat hebt. Je kan je als planeconoom weer met de inhoud van je projectadvies bezighouden …

IK BEN SUMSONITE!

Je kan mij vanaf begin volgend jaar, per maandhalf jaarof jaar als je dat wil, ONLINE gebruiken